Premium Beautiful

Thursday, April 29, 2010

Free Holiday Korea 2008

Salji tengah lebat ni. sejuk sangat tapi sebab kat Malaysia takde, tahan je la.

Sempat lagi gi shopping kat Sinchon sebelum balik. Orang Korea ni dia takkan bagi diskaun langsung dan harga memang dah fix. Tapi barang diorang kualiti tinggi oooo

Ini last day nak balik. Nak jadi rezeki, pagi-pagi dah dapat salji turun. Bestnya.


Ini maharaja dan permaisuri Korea version melayu sebab takdak pulak jumpa orang Korea kulit sawo matang.


Ini pulak kitorang sempat masuk School of Kimchi, iaitu makanan tradisi masyarakat Korea. Sampai ada sekolah. Korean are much appreciated their tradition. Every Korean are taught how to made this. Siap bawak balik lagi. Jangan risau memang halal.


Ni kat Everland macam Disneyland la. Ngerinya naik roller coaster!! macam nak terkeluar isi perut.

Ni jalan-jalan waktu malam kat pasar malam Nangdaemon. Nama saja pasar malam tapi sebenarnya building 6 tingkat. Open from 6pm to 3 am every day. Jenuh berjalan. 70% memang barang orang perempuan. Ishh kalau berniaga barang pompuan mesti laku punya.


Tu dia, tengah belajar pegang ski. majority cnfrm jatuh punya.



Ni hotel tempat kitorang menginap. Somebody told me bayaran per night pun dekat rm1000. Sumber ni boleh dipercayai coz bapa dia pernah tinggal di sini. Kita dengaqpun dah terbeliak bijik mata coz kalau nak spent sendiri jangan haraple. Banyak lagi benda lain boleh buat dengan duit sebanyak tu.





Ni first time tengok salji. Real punya, sampai sanggup jemput dan rasa kat mulut.






No comments:

Post a Comment

Related Posts with Thumbnails